День відкритих дверей

Сьогодні на Факультеті образотворчого мистецтва і дизайну відбувся День відкритих дверей. Ми були раді побачити стільки зацікавлених очей, які хочуть пов'язати своє майбутнє з мистецтвом! Традиційно такі зустрічі ми починаємо з екскурсії навчальним корпусом, з огляду творчих майстерень та центрів практичної підготовки, які обладнані на вищому рівні. Завітали ми й до Музею українського побуту, який підпорядковується Факультету. 

Факультет образотворчого мистецтва і дизайну  представили: Таранник Алла Олександрівна, заступник декана з науково-методичної та навчальної роботи; Зайцева Вероніка Іванівна, заступник декана з наукової роботи; Стрельцова Світлана Вікторівна, заступник декана з науково-педагогічної та соціально-гуманітарної роботи.  Кафедри Факультету представляли: Романенкова Юлія Вікторівна, завідувач кафедри дизайну; Руденченко Алла Андріївна, завідувач кафедри декоративного мистецтва і реставрації; Школьна Ольга Володимирівна, завідувач кафедри образотворчого мистецтва.

Майбутнім абітурієнтам розповідали про освітні програми, спеціальності, особливості вступу, про навчальний процес та можливості реалізувати свій творчий потенціал у мистецтві. Було проведено низку захопливих майстер-класів, а саме: від кафедри образотворчого мистецтва - огляд студентських робіт «Творче зростання» (Крюкова Ганна Олексіївна), «Олійний живопис» демонстрація роботи в матеріалі (Крюк Олександр Олексійович), «Колаж» формування композиційного простору (Качуровська Діана Юріївна); від кафедри декоративного мистецтва і реставрації: майстер-клас «Робота зі штучним інтелектом» (Малюк Ілля Вячеславович).  На представлених від кафедри дизайну майстер-класах майбутні абітурієнти занурилися у творчу діяльність та практичну роботу. Кафедра запропонувала майстер-класи: «Техніки друкованої графіки» глибокий друк (Задніпряний Геннадій Трохимович), «Основи комп'ютерної графіки в дизайні» (Волгін Юрій Євгенович), «Сублімаційний друк» (Снігур Володимир Ігорович).

У виставкових просторах Факультету образотворчого мистецтва і дизайну наші гості ознайомилися з виставкою дипломних робіт випускників освітньої програми «Образотворче мистецтво» та експозицією дипломних проєктів випускників освітньої програми «Графічний дизайн».

Три години зустрічі промайнули як п’ять хвилин)))  Будемо раді бачити всіх гостей в стінах нашого навчального закладу вже студентами!