Конкурс дизайнерської писанки

DP copy

Київський Університет імені Бориса Грінченка

Інститут мистецтв

Кафедра дизайну

 

ІНФОРМАЦІЙНИЙ ЛИСТ

 

І творчий конкурс

Дизайнерської писанки

(01 березня – 11 квітня 2018 р.)

 

ЗАПРОШУЄМО ВАС

до І творчого конкурсу

Дизайнерської писанки

 

Мета конкурсу – розвиток творчих здібностей, допомога в особистому самовдосконаленні та самореалізації студентів; сприяння реалізації та набуттю творчих компетентностей студентів мистецьких спеціальностей.

 

Конкурсні роботи повинні об’ємно-просторовими, функціонально-конструктивними та художньо-образними засобами дизайну відобразити нове бачення традиційного і головного елемента Великодня – писанки. Окрім того

 

творчі роботи повинні показати сучасний нестандартний підхід до використання у писанці як традиційних мотивів так і сучасних тенденцій графічного дизайну.

 

  • До участі в Конкурсі запрошується студенти творчих спеціальностей Університету Грінченка.
  • Кожен учасник конкурсу отримує пінопластове яйце-шаблон, що складається із двох половинок. Матеріали та техніка виконання розпису писанки – акрилові фарби – зумовлені основою та подальшим використанням дизайн-об’єкту на відкритому повітрі. Висота конкурсної дизайнерської писанки – 22 см.
  • Учасник конкурсу має подати коротку інформацію про себе (прізвище, ім’я, по батькові, рік народження, курс, група, контактний телефон, електронна адреса)
  • 11 квітня відбудеться урочисте відкриття виставки кращих конкурсних робіт у рекреаціях кафедри дизайну Інституту мистецтв за адресою: Київ, бул. І. Шамо 18/2, 2 поверх.
  • Конкурсні роботи буде розглядати журі, рішенням якого буде обрано переможців.
  • Результати конкурсу буде оголошено 11 квітня 2018 року.
  • Переможці конкурсу нагороджуються дипломами та цінними подарунками, кожен учасник отримує диплом учасника конкурсу.

Роботи приймаються до 25 березня 2018 року за адресою: бул. І. Шамо 18/2, ауд. № 217, щоденно з 9:00 до 16:00, окрім суботи та неділі. Контактні телефони: (067) 188-81-51, (044) 294-03-94 (щоденно з 9:00 до 16:00, окрім суботи та неділі)

 

 

Творчої наснаги та несподіваних художніх рішень!

З нетерпінням чекаємо на Вас!

 

З повагою оргкомітет конкурсу

 

 

 

ЗАВАНТАЖИТИ ПОЛОЖЕННЯ