Всеукраїнська Різдвяна виставка

1607071279_afisha978www.jpg

Всеукраїнська Різдвяна виставка відкрита для перегляду відвідувачами з 18 грудня 2020 року по 31 січня 2021 року у виставкових залах Будинку художників Національної спілки художників України, за адресою: м. Київ, вул. Січових Стрільців 1/5. 

Експозиція складалася з понад 300 творів, преважна більшість яких тематично пов’язана з Новорічними та Різдвяними святами, художнім відображенням зимової пори року. Природньо, що на такій масштабній виставці також присутні творчі рішення більш широкої тематики і стилістичних спрямувань.

Серед учасників виставки представлені живописні твори доцента кафедри образотворчого мистецтва Інституту мистецтв Київського університету імені Бориса Грінченка Ганни Крюкової та викладача Оксани Попінової. 

Цей Всеукраїнський проект зазвичай привертає підвищену глядацьку увагу. Хочеться вірити, що попри всі негаразди неординарна експозиція, яка об’єднала твори художників з усієї України, знаних і молодих авторів стане оазою позитивних емоцій для тих, хто завітає у виставкові зали Центрального будинку художника.