Творча зустріч студентів Університетського коледжу зі студентами Інституту мистецтв Київського університету імені Бориса Грінченка

V mayst_500x375   4 грудня 2017 року, за ініціативою кандидат педагогічних наук, доцента кафедри образотворчого мистецтва Кузьменко Галини Василівни і завідувача кафедри образотворчого мистецтва і дизайну Університетського коледжу Овчаренко Ольги Миколаївни, відбулася творча зустріч студентів 4-го курсу Університетського коледжу спеціальності «Образотворче мистецтво» зі студентами та науково-викладацьким складом кафедри образотворчого мистецтва Інституту мистецтв Київського університету імені Бориса Грінченка.

Студенти коледжу отримали унікальну можливість познайомитися з провідними фахівцями в галузі образотворчого мистецтва, зазирнути та проникнутися творчою атмосферою майстерень з рисунку та живопису (Стельцової С.В., Зайцевої В. І., Шпортька В. І. та Прохорової Н. А., Крюкової А. О.), оцінити можливості майстерень з кераміки (Бородая О. А., Резнікова О. В.) і друкованої графіки (Задніпряного Г. Т.).

Кузьменко Г. В. обговорила питання подальшого навчання випускників коледжу в Інституті мистецтв і надала вичерпну інформацію про спеціальності та умови вступу на навчання.

Найбільший інтерес викликав майстер-клас з техніки олійного живопису, який провела старший викладач кафедри образотворчого мистецтва, заслужений художник України Крюкова Анна Олексіївна. 

Tvorcha zustr_500x375

 

V mayst._druk_500x375
V maystern_500x375
V mayst._risunku_ta_jivop_500x375