Завершення навчання здобувачів першого (бакалаврського) рівня

26 червня 2024 року на Факультеті образотворчого мистецтва і дизайну Київського столичного університету імені Бориса Грінченка відбулись урочистості з нагоди завершення навчання здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти освітніх програм «Графічний дизайн» та «Образотворче мистецтво» денної та заочної форм навчання. 

Цьогоріч випускниками  Факультету образотворчого мистецтва і дизайну Київського столичного університету імені Бориса Грінченка стали 87 бакалаврів, з яких 8 - отримали дипломи з відзнакою.

З вітальним словом до випускників звернулися Костянтин Бацак, проректор Київського столичного Університету імені Бориса Грінченка з науково-педагогічної та соціально-гуманітарної роботи  та Остап Ковальчук, декан Факультету образотворчого мистецтва і дизайну. 

За роки навчання наші випускники стали невід’ємною складовою унікальної дружної спільноти студентів, викладачів, співробітників, об’єднаних прагненням суспільного блага та прогресивного розвитку українського суспільства. Спільноти, яка невпинно працює над реалізацією своєї місії – служіння людині, громаді і суспільству, сповідуючи гасло «Прагнемо досконалості».

Щиро вітаємо наших випускників-бакалаврів! Нехай вашими основними ознаками в житті будуть професіоналізм, відданість своїй професії та  патріотизм!

Для кожного з вас неодмінно є місце у майбутньому України. Адже ви – і є її майбутнє! Вам наближати нашу Перемогу на всіх фронтах!

Сьогодні ваша перемога, дорогі випускники, – це диплом бакалавра!

Це перша сходинка у становленні вас як висококваліфікованих фахівців.

Ви здолали важливий етап у поступі до життєвого успіху, реалізації як успішного фахівця, свідомого громадянина, патріота України і ми переконані, що ви примножуватимете славу рідного Університету та Факультету, ставши кращими у професії, беручи активну участь у громадському житті, здобуваючи нові перемоги в ім’я великої Перемоги та процвітання України! Нехай ваш бакалаврський ступінь стане фундаментом для подальшого професійного розвитку, а ваші мрії та амбіції завжди будуть спрямовані на досягнення вершин.

Перемог вам єдності та злагоди! Віри в себе та Україну!