Творча перемога на фестивалі-зустрічі "Wiener Rhapsodie"

Вітаємо!

Вітаємо з творчою перемогою на фестивалі-зустрічі "Wiener Rhapsodie", який проходив у м. Відні, Австрійська республіка за підтримки посольства України в Австрії в номінації образотворче мистецтво  (вікова категорія 19+) Марину Комісарчук, здобувачку освіти III курсу спеціальності образотворче мистецтво Факультету образотворчого мистецтва і дизайну Київського столичного університету імені Бориса Грінченка та керівника, старшу викладачку  кафедри образотворчого мистецтва – Євгенію Липовецьку. Діяльність наших представників надихалася цілями сталого розвитку (ЦСР 4: Якісна освіта , ЦСР 11: Сталий розвиток міст та спільнот, ЦСР 16: Мир, справедливість і міцні інституції, ЦСР 17: Партнерство заради досягнення цілей.

Staluy

 Більше 180 представників талановитої молоді з України, Австрії та Польщі продемонстрували на фестивалі свої таланти.  Саме так на культурному та дипломатичному фронті ми наближаємо перемогу, адже завдяки таким творчим зустрічам, зміцнюються відносини між нашими країнами.

Фестиваль "Віденська рапсодія" відбувався за сприяння Надзвичайного і Повноважного Посла України в Австрії – пана Василя Химинця,  директора українсько-австрійського культурно-освітнього центру "Ерудит" – Зоряни Столярчук, мецената і благодійника – пана Stefanа Unterbergerа, громадської організації "Відродження нації".

Квітень 2024

KomisarchykLypovetska