День відкритих дверей на кафедрі образотворчого мистецтва 08.02.2024 р.

Згідно цілей сталого розвитку якісна освіта нині є одним з пріоритетних напрямків діяльності Київського столичного університету імені Бориса Грінченка. Саме тому в нашому закладі вищої освіти велику увагу приділяємо ознайомленню потенційних абітурієнтів з умовами вступу і навчання.

Так, 08.02.2024 р. пройшла зустріч випускників загальноосвітніх, художніх і мистецьких шкіл Києва з Факультетом образотворчого мистецтва і дизайну, у межах якої майбутні здобувачі знайомилися з матеріально-технічної базою закладу, творчими майстернями та викладачами.

Так, заслужений художник України, доцент кафедри образотворчого мистецтва Ганна Олексіївна Крюкова зустріла потенційних абітурієнтів виставкою студентських робіт різних курсів у рекреації першого поверху. У багатьох присутніх експозиція і рівень майстерності наших здобувачів викликали захоплення й непідробну зацікавленість освітніми компонентами, що вивчаються у межах освітньо-професійних програм бакалаврату і магістратури кафедри образотворчого мистецтва.

Продовжили знайомство з нашими досягненнями, завданнями з творчих дисциплін, відвідувачі у майстерні викладача кафедри Оксани Миколаївни Попінової, котра продемонструвала майстер-клас з академічного рисунку. Далі абітурієнти мали змогу відвідати студії з живопису в майстерні викладача кафедри ОМ Олександра Олексійовича Крюка. Велику зацікавленість присутніх також викликав майстер-клас викладача кафедри ОМ Діани Юріївни Качуровської з колажу.

Між проведенням майстер-класів потенційні здобувачі наших освітніх послуг мали змогу побачити екскурсію приміщеннями Факультету образотворчого мистецтва і дизайну за допомогою старшого викладача кафедри ОМ Світлани Вікторівни Стрельцової, котра продемонструвала крім наших центрів практичної підготовки, Музей українського побуту, що знаходиться у структурі ФОМД. Вітали потенційних абітурієнтів завідувач, професор кафедри образотворчого мистецтва Ольга Володимирівна Школьна, заступник декана з наукової роботи, доцент кафедри декоративного мистецтва і реставрації Вероніка Іванівна Зайцева, заступник декана з науково-методичної та навчальної роботи, викладач кафедри ОМ Таранник Алла Олександрівна.

Майбутні здобувачі мали змогу більше дізнатися про освітні програми, вимоги до вступу, й особливості творчого зростання у межах спеціальності.