Зустріч з представниками Українського культурного фонду

УКФ 22.10.2020

        22 жовтня 2020 р. кафедра образотворчого мистецтва Інституту мистецтв Київського університету імені Бориса Грінченка організувала і провела зустріч з представниками Українського культурного фонду. На зустрічі були присутні викладачі кафедри, студенти і аспіранти. Зустріч була присвячена висвітленню діяльності Українського культурного фонду, як одного з головних грантодавців України в сфері культури і мистецтва.

        Зокрема, менеджерка Українського культурного фонду Аліса Бондаренко, яка керує напрямками "Стипендії" і "Знакові події", детально розповіла про гранти, які фонд виділяє на наукові дослідницькі проекти і стипендії для студентів і дослідників у сфері науки і освіти. Крім цього, вона детально висвітлила всі грантові напрямки Інституту, охарактеризувала їхні особливості, пояснила їх сутність і специфіку. Також на зустрічі менеджерка продемонструвала форми грантових заявок, навела зразки їхнього заповнення і звернула увагу на головні аспекти підготовки документів. Також пані Аліса Бондаренко відповіла на всі питання, що зацікавили присутніх. 

       Зустріч викликала велике зацікавлення з боку викладачів і студентів кафедри, а також заохотила їх до співробітництва з Українським культурним фондом.