На базі Інституту мистецтв 2 березня 2019 року було проведено ІІІ (міський) етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з образотворчого мистецтва

02 copy_copy_copy_copy_copy

Відповідно до Наказу Департаменту освіти і науки виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) від 18 грудня 2019 року за № 683 в Київському університеті імені Бориса Грінченка на базі Інституту мистецтв 2 березня 2019 року було проведено ІІІ (міський) етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з образотворчого мистецтва.

Проведення олімпіади для 10 – 11 класів було забезпечено групою викладачів кафедри образотворчого мистецтва Школьною Ольгою Володимирівною, Крюковою Ганною Олексіївною, Кузьменко Галиною Василівною, Шпортько Валерієм Івановичем, Стрельцовою Світланою Вікторівною і Зайцевою Веронікою Іванівною. Якісно організувати та підтримувати порядок на цьому заході викладачам допомагали студенти другого і третього курсів: Головченко Даря, Швецова Марія, Іванова Марія, Сіра Любов і Очерклевич Богдан.

Старшокласники виконували два завдання: 1) натюрморт з 4-х предметів побуту і 2) сюжетну композицію на тему «Спорт».

На завершення викладачі розповіли старшокласникам про умови вступу на навчання за спеціальністю 023 «Образотворче мистецтво, декоративне мистецтво, реставрація», провели екскурсію центрами практичної підготовки Інституту мистецтв і запросили їх до участі у ІІ Всеукраїнському Фестивалі-конкурсі образотворчого і декоративно-прикладного мистецтва «Мальовнича Україна: минуле і сучасність».

Бажаємо усім учасникам творчих успіхів, а також чекаємо в Київському університеті імені Бориса Грінченка влітку, в якості абітурієнтів!

03 copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy