Конкурс «Кордон без корупції очима дітей»

98

07.11.2018 року в Адміністрації Державної прикордонної служби України було визначено переможців творчого конкурсу «Кордон без корупції очима дітей», який проходив протягом жовтня у Держприкордонслужбі України

Поряд з представниками підрозділу запобігання та виявлення корупції у Держприкордонслужбі, високопосадовцями з громадських і державних організацій в роботі журі, відповідно до Наказу Адміністрації Державної прикордонної служби України від 07.11.2018 № 508 АГ «Про визначення переможців конкурсу дитячого малюнку «Кордон без корупції очима дітей», взяла активну участь доцент кафедри образотворчого мистецтва Київського університету імені Бориса Грінченка Галина Кузьменко.

Членами журі було розглянуто 242 дитячих роботи. Шляхом рейтингового голосування журі конкурсу обрало 12 переможців. Особливої уваги заслуговує те, що серед переможців є учнівські роботи дитячих студій та гуртків, керівниками яких є наші вихованці, зокрема, випускниця 2017 року Регіна Нечмілова і студентка ІІІ курсу Дарина Давиденко.