У ПРОЦЕСІ ТВОРЧОЇ ЗУСТРІЧІ

yprocesitvorcho2-min-min

01 березня 2018 року доцент кафедри образотворчого мистецтва Кузьменко Галина Василівна відвідала Комунальний заклад Броварської районної ради «Школа естетичного виховання. Дитяча школа мистецтв».

Галина Василівна зустрілася з директором даного закладу Тимченко Світланою Володимирівною, завідувачем відділу образотворчого мистецтва Тетянич Ольгою Аврамівною і вчителем студії образотворчого мистецтва Шмиговською Юлією Олексіївною, випускницею напряму підготовки 6.020205 «Образотворче мистецтво» Інституту мистецтв Київського університету імені Бориса Грінченка.

У процесі творчої зустрічі відбулося ознайомлення з напрямками діяльності студії образотворчого мистецтва, творчими інтересами і захопленнями старшокласників. Кузьменко Галина Василівна провела бесіду з учнями старших класів щодо умов вступу на навчання до Київського університету імені Бориса Грінченка, показала і обговорила вступні роботи абітурієнтів 2017 року, а також студентські роботи, виконані в техніках акварельного живопису, офорту, ліногравюри, батику, гобелена. Вихованці студії з великим інтересом слухали розповідь про особливості створення художніх робіт в різних техніках, залюбки погодилися взяти участь у І Всеукраїнському фестивалі мистецтва «Коди предків» та конкурсі творчих робіт, що проводитиметься в квітні 2018 р., а також приїхати на майстер-класи і оглядову екскурсію художніми майстернями Інституту мистецтв.