Вітер майбутнього

99 copy_copy_copy_copy_copy_copy

12 грудня 2017 року викладачі кафедри образотворчого мистецтва Інституту мистецтв  здійснили інтерактивну зустріч зі студентами випускних курсів Університетського коледжу, а саме творчий семінар-практикум «Традиційні та сучасні засоби навчання у вищій школі». Ця зустріч мала на меті познайомити майбутніх абітурієнтів з умовами вступу та реаліями навчання у нашому Університеті.

Делегацію нашого коледжу очолювала Овчаренко Ольга Миколаївна, випускниця Київського університету імені Бориса Грінченка, сьогодні – досвідчений педагог, творча особистість, талановитий художник, ініціативний завідувач циклової комісії образотворчого мистецтва і дизайну Університетського коледжу. Були присутні й інші викладачі названого закладу.

У творчому семінарі-практикумі взяли участь випускники Університетського коледжу Вікторія Бондаренко і Марина Мойса – зараз вони наші студентки третього курсу (спеціальність 6.020205 «Образотворче мистецтво»).

Викладач С. В. Стрєльцова виступила з темою «Комп’ютерні технології та когнітивні вправи як засіб підвищення результативності навчання фахових дисциплін у ВНЗ». Під час проведення творчого семінару-практикуму були продемонстровані вправи з когнітивно-поведінкової терапії та гештальт-вправи з метою розвитку пам’яті, уяви, сприйняття, концентрації та уваги. Наведені приклади застосування цих вправ під час викладання у ВНЗ та при роботі зі студентами.

Також з доповідями виступили доценти кафедри В. В. Михалевич, І. В. Братусь, Г. В. Кузьменко та викладач А. М. Гунька. Кожний з них представив презентацію освітнього потенціалу Інституту мистецтв.

Наприкінці відбулася інтерактивна гра «Україна». Сподіваємося, що всі отримали заряд позитиву, що надихатиме кожного на майбутні звершення у стінах нашого Університету.