Вітаємо переможниць Відкритого конкурсу студентських наукових робіт з поліграфії та видавничої справи «Молодь і поліграфія»!

За результатами Відкритого конкурсу студентських наукових робіт з поліграфії та видавничої справи «Молодь і поліграфія», який проводився в Українській академії друкарства у грудні 2023 року, диплом ІІІ ступеня отримала Головченко Дар’я Валеріївна, студентка 2-го року навчання другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності «Образотворче мистецтво, декоративне мистецтво, реставрація» освітньої-професійної програми «Образотворче мистецтво» Факультету образотворчого мистецтва і дизайну.


Вітаємо переможницю та наукового керівника Коновалову Ольгу Володимирівну, кандидата мистецтвознавства, доцента кафедри образотворчого мистецтва Факультету образотворчого мистецтва і дизайну.

Бажаємо успіхів і подальших наукових здобутків!

Головченко Даря  photo 2024 02 15 14 27 51

 

За результатами Відкритого конкурсу студентських наукових робіт з поліграфії та видавничої справи «Молодь і поліграфія», який проводився в Українській академії друкарства у грудні 2023 року, диплом ІІІ ступеня отримала Богацька Анжеліка Олександрівна, студентка 4-го курсу першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності «Образотворче мистецтво, декоративне мистецтво, реставрація» освітньої-професійної програми «Образотворче мистецтво» Факультету образотворчого мистецтва і дизайну.

Вітаємо переможницю та наукового керівника Школьну Ольгу Володимирівну, доктора мистецтвознавства, професора, завідувача кафедри образотворчого мистецтва Факультету образотворчого мистецтва і дизайну.

Бажаємо успіхів і подальших наукових здобутків!

Богацька Анжеліка Богацька Анжеліка Диплом