МИСТЕЦЬКИЙ СЕРПЕНЬ

     З 14 по 21 серпня 2023 р. у виставкових залах Полтавського художнього музею (галерея мистецтв) ім. Миколи Ярошенка відбулася Всеукраїнська художня виставка рисунка "Лінія і простір", організатором якої була Полтавська обласна організація Національної спілки художників України. На цьому культурно-мистецькому заході була представлена і кафедра дизайну – рисунок "Спокій" презентував художній доробок Ганни Миронової.

 

МИСТЕЦЬКИЙ СЕРПЕНЬ1 1

   

     З 14 по 27 серпня 2023 р. у Варшаві проходить Міжнародна виставка «UKRAINE wARTime». Проєкт презентує досвід воєнного часу через широкий спектр художніх засобів. Виставка включає як традиційні види мистецтва (живопис, графіка, скульптура, гобелен), так і сучасні медіа, колаж, інсталяцію та відеоарт. Артбук "Внутрішнє-зовнішнє", фото і відео старшого викладача кафедри Ганни Миронової представив у проєкті кафедру дизайну.

 

МИСТЕЦЬКИЙ СЕРПЕНЬ2

 

     З 23 серпня по 10 вересня 2023 р. у виставкових залах Центрального будинку художника Національної спілки художників України проходить Всеукраїнський культурно-мистецький проєкт до Дня Незалежності України.

Організаторами є Національна спілка художників України спільно з Міністерством культури та інформаційної політики України.

На виставці експонуватимуться твори усіх видів образотворчого і декоративно-прикладного мистецтва, серед яких представлено і живописний твір "На світанку" старшого викладача кафедри дизайну Ганни Миронової.

 

МИСТЕЦЬКИЙ СЕРПЕНЬ3