Студенти-грінченківці - переможці міжнародного конкурсу

У грудні 2021 році студенти спеціальності Дизайн освітньої програми Графічний дизайн взяли участь у ІІІ-ому Міжнародному конкурсі образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва «Panorama-Аrt. Christmas miracle», організованому за підтримки Закарпатської обласної організації Національної спілки художників України. Тема конкурсу: «Зима та новорічно-різдвяні свята». Прийом заявок на участь у Міжнародному конкурсі тривав до 25 грудня, а результати було оприлюднено 27 грудня 2021 р. Для участі у конкурсі були запрошені творчі особистості, що мають відповідні фахово-професійні здобутки, аматори та художники-професіонали, а також учні мистецьких шкіл, студенти мистецьких навчальних закладів. Тож Конкурс проводився за 9-ма віковими категоріями, а творчі здобутки оцінювались за 40 номінаціями, серед яких були «Витинанки» та «Паперопластика».
Студентки спеціальності Дизайн 2 курсу групи ДЗб-2-20-4.0д Вітасік Анастасія, Гринь Аліна та Іщенко Анастасія стали переможцями (лауреати І премії) у номінації «Паперопластика» у VIІ віковій категорії (17-19 років).
Студентка спеціальності Дизайн 4 курсу групи ДЗб-2-18-4.0д Алєксєєва Катерина стала переможцем (лауреат І премії) у номінації «Витинанка», і у тій самій номінації Кабакова Катерина та Шандура Аміна стали переможцями (лауреати ІІ премії) у VIІІ віковій категорії (20-24 роки).
Організатори ІІІ-ого Міжнародного конкурсу образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва «Panorama-Аrt. Christmas miracle» висловили щиру подяку доценту кафедри дизайну Світличній Олені Миколаївні за професіоналізм у вихованні талантів і підготовку лауреатів.
Вітаємо наших студентів і їх керівника !
Бажаємо подальших творчих успіхів та перемог!!!