Вітаємо студентку ОПП «Прогнозування моди» Бурлуцьку Наталію з перемогою у фіналі Міжнародного Конкурсу дизайну одягу New Fashion Zone!

22100303

Вітаємо студентку ОПП «Прогнозування моди» Бурлуцьку Наталію з перемогою у фіналі Міжнародного Конкурсу дизайну одягу New Fashion Zone: 1 місце у номінації  Not for models з колекцією «Нова Мадонна» - ідеологія колекції: одяг для мам, які недавно народили немовля і ще годують його грудьми, але стрімкий безжальний ритм життя великого міста вносить свої корективи і затягує у діловий кругообіг.

2 місце у номінації CASUAL з колекцією «Travel». В основу розробки образів покладено враження дизайнерки від подорожей, які вона обожнює: Україна, Франція, Марокко, Афганістан, Японія; кожна модель колекції своєю формою, композицією та настроєм віддзеркалює менталітет та традиційні культурні коди кожної країни.

Важливо зазначити, що студентка використовує новітні матеріали для одягу з покращеними експлуатаційними та формоутворюючими можливостями, а саме з волокон – Tencel та Lyocell.

Зичимо Наталії багато творчих успіхів та нових здобутків!