ВИСТАВКА в УНІВЕРСИТЕТСЬКОМУ КОЛЕДЖІ!

07 copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy

11 січня 2018 року в Університетському коледжі кафедра дизайну Інституту мистецтв презентувала виставку кращих дипломних проектів, що були захищені в червні 2017 р.

В експозиції представлено проекти бакалаврського освітнього рівня Заводник Наталії Олександрівни «Фірмовий стиль океанаріуму в м. Одеса» і Ткаченко  Анастасії Євгеніївни «Фірмовий стиль магазину дитячого посуду «НЛОЖКА» (м. Київ)» (керівник проектів – ст. викл. Штрамило О.В.).Дипломний проект Заводник Н.О. в жовтні 2017 р. вперше презентував доробок кафедри дизайну Київського університету імені Бориса Грінченка на огляді-конкурсі дипломних робіт дизайнерських шкіл, що традиційно проходить в межах знаного Міжнародного форуму «Дизайн-освіта 2017» в Харкові.

Тема виставки в Університетському коледжі було обрано не випадково, вона має допомагати студентам опановувати айдентику, формувати практичні навички розробки фірмового стилю та презентації дизайн-проектів.

Студенти Університетського коледжу, запрошуємо Вас на навчання до Інституту мистецтв Університету Грінченка!      

04 copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy 03 copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy
08 copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy  06 copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy