Студенти-першокурсники відвідали виставку-проект «ЗНАК»

 02 05 copy_copy 

Студенти-першокурсники разом з куратором групи старшим викладачем Поліщук А. А. відвідали виставку-проект «ЗНАК», яка відкрита з 17 жовтня по 10 листопада 2017 року в Малій Галереї Мистецького Арсеналу.

Проект представляє графіку товарних знаків в Україні (1960–80-х рр.) на прикладі робіт Харківської торгово-промислової палати. В межах проекту 4 листопада відбулась лекція відомого дизайнера-графіка, професора Харківської академії дизайну та мистецтв Володимира Івановича Лесняка. Він ознайомив студентів та відвідувачів виставки з власними проектами товарних знаків, логотипами, цікавими епізодами своєї роботи, специфікою створення знаків засобами «ручної графіки». У презентації Володимира Лесняка були представлені найкращі дипломні роботи студентів Харківської академії дизайну та мистецтв, в яких використовуються сучасні комп’ютерні технології.

Також в Малій Галереї Мистецького Арсеналу з лекцією виступив дизайнер з Польщі Рене Вавжкевича. Його проект „Symbol to Logo” презентував товарні знаки Польщі за період 1945-1985.