Зустріч студентів IV, V, VI курсів спеціальності Дизайн і викладачів кафедри дизайну з проректором з науково-методичної роботи, соціально-гуманітарної роботи та лідерства Бондарєвою Оленою Євгенівною

03 жовтня 2017 року в корпусі Київського університету імені Бориса Грінченка на вул. Маршала Тимошенка 13-Б відбулася зустріч  студентів IVVVI курсів спеціальності Дизайн і викладачів кафедри дизайну з проректором з науково-методичної роботи, соціально-гуманітарної роботи та лідерства Бондарєвою Оленою Євгенівною. Ця зустріч мала пізнавальний та водночас робочий характер: студенти-дизайнери, завідувач кафедри дизайну Кравченко Н.І., проф. Пучков А.О., доц. Крижанівський О.А., викл. Кулик Л.К. ознайомились із центрами фахової підготовки різних спеціальностей даного навчального корпусу та отримали завдання розробити дизайн-проекти їхнього оформлення та улаштування. Для майбутніх дизайн-проектів було запропоновано:

ауд. 205 Медико-біологічний центр,

ауд. 211 Центр технологій навчання літератури,

ауд. 405 Центр критичного мислення,

ауд. 417 Центр археологічних досліджень (експертний центр),

ауд. 512 Центр живої математики,

Експозиція на 4 поверсі із галереєю портретів нобелівських та абелівських лауреатів,

спортзалу та зону біля прес-центру Університету.

Загалом 9 проектів потребують розробки та втілення в життя. Для студентів-дипломників – це чудова нагода для фахового зростання та самореалізації. Після цікавої екскурсії відбулося обговорення майбутньої творчої роботи у затишному внутрішньому дворику корпусу.