КАФЕДРА ДИЗАЙНУ ПРЕЗЕНТУЄ НОВИЙ ПОСІБНИК!!!

кафедра д99 copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy

Кафедрою дизайну Інституту мистецтв було розроблено навчальний посібник «Комп’ютерна графіка: Adobe двома руками» (автор – старший викладач Єфімов Ю.В.). Рецензентами даного видання виступили доктор мистецтвознавства, професор Пучков А.О.; кандидат мистецтвознавства, доцент Кравченко Н.І.; кандидат філософських наук, доцент Наконечний Р.А. та кандидат архітектури Комаров К.О.

Посібник вийшов друком у серпні 2018 року і вже надійшов до бібліотеки Київського університету імені Бориса Грінченка та Університетського коледжу. Дана публікація є дуже корисною для студентів спеціальності Дизайн та інших спеціальностей, в навчальній програмі яких присутнє вивчення комп’ютерних графічних програм Adobe Illustrator та Adobe PhotoShop. Слід відмітити цікаву стилістику посібника, що досить часто використовується в європейській навчально-методичній літературі, – вільне доступне викладення матеріалу, не переобтяжене технічною термінологією.

Незабаром посібник буде в Інституційному репозиторії Київського університету імені Бориса Грінченка.

00 copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy