НА СТОРОЖІ ДЕМОКРАТІЇ

555 copy_copy

24 березня 2018 доцент кафедри образотворчого мистецтва Інституту мистецтв Київського університету імені Бориса Грінченка І. Братусь відвідав Перший Національний Конгрес розвитку електронної демократії в Україні. Ця подія відбулася в м. Вінниці. На ній збиралися представники громадських організацій, що працюють у сфері електронної демократії та е-урядування, громадські активісти, що використовують інструменти е-дем у щоденній роботі, представники бізнесу та органів влади та місцевого самоврядування – щоб спільними зусиллями розробити ефективну модель взаємодії усіх зацікавлених сторін. І. Братусь взяв участь у дискусіях та розробці нових стратегій розвитку.

Е-дем Конгрес – це комунікаційний майданчик для знайомств, обміну досвідом та координації дій громадськості, бізнесу та органів влади різних рівнів щодо популяризації електронної демократії та ефективнішого використання її інструментів.

Організатори Першого Національного Конгресу розвитку електронної демократії в Україні: «Мій Голос» (за підтримки Фонду сприяння демократії U.S. Embassy Kyiv Ukraine), Подільська Агенція Регіонального Розвитку. Партнери заходу: Програма EGAP, Центр Розвитку Інновацій – Center for Innovations Development.