Участь старшого викладача кафедри декоративного мистецтва і реставрації Барбалат О. В., у виставці творів художнього металу «Flammende Weihnacht» та проведення майстер-класів «Schmiedeweihnacht»

З 16 по 17 грудня 2023 року старшого викладача кафедри декоративного мистецтва і реставрації PhD Барбалат О. В., що є провідним вітчизняним фахівцем галузі художньої обробки металу, зокрема емалювання кольорових металів, було запрошено урядом міста Ібзіц (Австрія) в особі мера Герхарда Люгера для участі у виставці творів художнього металу «Flammende Weihnacht» та проведенні спеціалізованих майстер-класів з техніки гарячого емалювання кольорових металів в рамках міжнародного фестивалю «Schmiedeweihnacht». Зазначена мистецька подія традиційно відбувається в австрійському місті Ібзіц, включеному до списку Світової спадщини ЮНЕСКО і є відомою мистецькою подією у галузі художньої обробки металу та значущою міжнародною платформою для підвищення кваліфікації художників-майстрів обробки металу на території ЄС.
Окрім іншого, на виставці було представлено твори, виконані здобувачами Київського університету імені Бориса Грінченка в рамках майстер-класів, проведених Барбалат О. В. в межах Грінченківської декади 16.12.2023 року.