День Європи в Україні

9 травня в Україні відзначається День Європи, метою якого є зміцнення єдності народів Європи, забезпечення миру, безпеки й стабільності на європейському континенті, засвідчуючи відданість ідеалам та цінностям демократії, підтримуючи ініціативи молодіжних та інших громадських об’єднань.

Сьогодні заступником декана Факультету образотворчого мистецтва і дизайну Світланою СТРЕЛЬЦОВОЮ було організовано чудовий захід, який об’єднав різні вікові категорії талановитої української молоді. На свято були запрошені дружні Факультети та Дошкільний навчальний заклад №501 Дніпровського району м. Києва. Всі охочі долучилися до створення яскравих картин та малювання на асфальті.

Здобувачі освіти Факультету педагогічної освіти разом із заступником декана Факультету педагогічної освіти з науково-педагогічної та соціально-гуманітарної роботи Ладою ПЕТРИК створили чудові картини – бачення ЄС та України у спільному майбутньому.

Яскравими барвами світилися малюнки на асфальті, які створили вихованці старших груп «Дзвіночки» та «Мак» Дошкільного навчального закладу №501. Малеча малювала, танцювала та грала в розвиваючі ігри. Діточки повернулися в садочок у гарному настрої та з новою про Україну та ЄС. Дякуємо директору Дошкільного навчального закладу №501 Оксані КРАВЧЕНКО та вихователям: Карині ДОРОШЕНКО, Аллі ВОРОТИЛІНІЙ, Олені ДЕМЧЕНКО за долучення до нашого заходу.

Дякуємо за допомогу в організації свята методисту Навчальної лабораторії виконавської майстерності Факультету музичного мистецтва і хореографії Валентині ЄЛІНІЙ.