Збори трудового колективу Факультету образотворчого мистецтва і дизайну Київського столичного університету імені Бориса Грінченка

photo 2024 01 19 17 28 1218 січня 2024 р. відбулися Збори трудового колективу Факультету образотворчого мистецтва і дизайну Київського столичного університету імені Бориса Грінченка.
На порядок денний були висунуті наступні питання:
1. Обрання та голосування щодо Президії Зборів трудового колективу Факультету. Вибори членів лічильної комісії.
2. Звіт Декана Факультету, кандидата мистецтвознавства, заслуженого діяча мистецтв України, Остапа Вікторовича Ковальчука про діяльність Факультету образотворчого мистецтва і дизайну за 2023 рік.
3. Обрання виборних представників до складу Вченої ради Факультету образотворчого мистецтва і дизайну.   
4. Затвердження кандидатур делегатів від ФСМ на Конференцію трудового колективу Київського столичного університету імені Бориса Грінченка у 2024 році.
Остап Вікторович Ковальчук, декан Факультету,  представив звіт роботи Факультету за 2023 рік.
У звіті було представлено аналіз виконання пріоритетних завдань роботи ФОМД за 2023 рік, показано результати вступної кампанії в умовах воєнного стану; проаналізовано основні аспекти навчально-методичної, наукової, міжнародної та соціально-гуманітарної роботи Факультету, розглянуто питання волонтерської діяльності Факультету та відмічені творчі здобутки та мистецькі проєкти студентів та викладачів. Були розкриті заходи та культурні ініціативи, спрямовані на розвиток гуманітарних аспектів освітнього процесу, враховуючи соціальні виклики та потреби студентів в умовах воєнного часу. 
В процесі обговорення, щодо діяльності висловилися науково-педагогічні працівники. Річний звіт Факультету був позитивно оцінений представниками всіх трьох кафедр.
Участь в обговоренні звіту взяв Олександр Петрович Турунцев в.о. ректора  Київського столичного університету імені Бориса Грінченка, який наголосив на важливості розвитку корпоративної культури та проблемах, які має вирішувати факультет у підготовці до вступної кампанії.
Звіт декана про роботу факультету у 2023 році колектив визнав задовільним.  
Дякуємо кожному, хто своєю наполегливою працею сприяє розвитку Факультету та надає змогу здобувачам отримувати високоякісну освіту.