Участь представників професорсько-викладацького складу та здобувачів аспірантури Університету Грінченка у конференції ЛНАМ 15–16.11.2023 р.

15–16 листопада 2023 р. представники професорсько-викладацького складу та здобувачів аспірантури Київського університету імені Бориса Грінченка взяли участь у роботі щорічної наукової конференції «Дослідження мистецтва і мистецтво як дослідження» Львівської національної академії мистецтв.

Так, зокрема, у секції 2 «Декоративне мистецтво» представили доповіді доктор мистецтвознавства, професор, завідувач, професор кафедри образотворчого мистецтва Факультету образотворчого мистецтва і дизайну Київського університету імені Бориса Грінченка Ольга Володимирівна Школьна на тему «Споживчі запити населення України на золоті прикраси за даними маркетплейсу ОLX» та здобувачка третього освітнього рівня спеціальності 023 Образотворче мистецтво, декоративне мистецтво, реставрація Факультету образотворчого мистецтва і дизайну Київського університету імені Бориса Грінченка Ольга Михайлівна Дєточка на тему «Взаємозв’язок мистецтва тонкої кераміки Англії та України».