ІІ Міжнародний живописний пленер «Mazurskie Inspiracje. Niegocin 2023»

ІІ Міжнародний живописний пленер «Mazurskie Inspiracje. Niegocin 2023» відбувся з 3-15 жовтня 2023 року в м. Вількасі (Польща). 

За персональними запрошеннями учасниками заходу були доцент кафедри образотворчого мистецтва Факультету образотворчого мистецтва і дизайну Київського університету імені Бориса Грінченка Крюкова Ганна Олексіївна та викладач кафедри образотворчого мистецтва Факультету образотворчого мистецтва і дизайну Київського університету імені Бориса Грінченка Попінова Оксана Миколаївна. Пленер об'єднав митців з Польщі, України, Литви та Грузії.

За період відрядження в рамках ІІ Міжнародного пленеру доцентом кафедри образотворчого мистецтва Крюковою Ганною Олексіївною та викладачем Попіновою Оксаною Миколаївною були створені авторські мистецькі твори, відбувся обмін досвідом з європейськими митцями. Також були проведені майстер-класи з олійного живопису.

За результатами участі у ІІ Міжнародному пленері живописні роботи доцента кафедри образотворчого мистецтва Факультету образотворчого мистецтва і дизайну Київського університету імені Бориса Грінченка Крюкової Ганни Олексіївни та викладача кафедри образотворчого мистецтва Факультету образотворчого мистецтва і дизайну Київського університету імені Бориса Грінченка Попінової Оксани Миколаївни були представлені у звітній міжнародній виставці, що сприяло підтриманню творчих зв’язків з Fundacja “Byc wie cej” для подальшої міжнародної співпраці.