Конкурс — «Найкращий ескіз прикраси»

Відомі українські ювеліри - брати Кочут із Закарпаття оголосили конкурс для студентів — «Найкращий ескіз прикраси». 

Друзі, раді повідомити, що сьогодні ми запускаємо доволі незвичний конкурс. Це не просто Giveaway в два кліки. Ми хотіли б надати шанс молоді проявити свої таланти та здібності. Тому 12.02 стартує конкурс для студентів — «Найкращий ескіз прикраси». 

Завдання — намалювати ескіз, використовуючи мотиви природи, архітектури чи казок. Розкрийте свою креативність на повну.  Це може бути будь-яка прикраса – каблучка, кулон, брошка, сережки, тощо. Створюючи зображення, дозволено користуватися будь-якими матеріалами: будь-то олівці, фломастери, ручки або планшет. 

Як стати учасником: 

1. Якщо Ви — студент українського вищого навчального закладу, то надсилайте ескіз на електронну скриньку:

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Обов’язково вказати тему листа — «Конкурс найкращий ескіз»

2. До листа необхідно додати чітку фотографію/скан студентського квитка, а також посилання на Ваші сторінки в соціальних мережах (Facebook, Instagram).

Переможець буде визначений в кінці конкурсу. Кожен учасник буде повідомлений про отримання листа з ескізом. Просимо всю інформацію вказати в одному повідомленні, не писати кілька разів.

3. Дедлайн подачі 3 квітня.

Приз та переможці

Буде обрано три ескізи, на основі яких ми виготовимо три прикраси. Плануємо виставити їх на аукціон, 100% виручених коштів буде передано факультетам університетів (для придбання техніки, тощо), на яких навчаються переможці. Окрім цього, на сторінках (Instagram 570K та Facebook 370K підписників) наших соцмереж ми відзначимо 10 найкращих робіт учасників.

Важливо: авторське право на ескіз залишається за творцем ескізу, право на виготовлення прикраси — за майстернею Kochut.

13 квітня 2020 року ми оголосимо результати конкурсу на нашому сайті (у розділі Блог), а також в соцмережах. Про процес створення, продаж трьох прикрас та передачу коштів університету ми також проінформуємо на своїх сторінках.

Нехай щастить та великого вам натхнення! https://kochut.org/