Переможцем конкурсу ескізів ювелірних виробів «Есть идея!»

000 copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy  

В рамках XLI виставки Ювелірний Салон в м. Одеса (7-10 березня 2019 р.) переможцем конкурсу ескізів ювелірних виробів «Есть идея!» став студент 4 курсу напряму підготовки 6.020205 «Образотворче мистецтво» Інституту мистецтв Київського університету імені Бориса Грінченка Глушко Олексій та здобув премію науково-дослідного проекту «ЗОЛОТИЙ ГАМАЮН», отримавши можливість 10-денної поїздки на молодіжну міжнародну виставку-пленер у Польщі, що популяризує мистецтво України-Руси за кордоном.

Премія «ЗОЛОТИЙ ГАМАЮН» була ініційована для впровадження Барбалат О. В., викладачем кафедри образотворчого мистецтва Інституту мистецтв Київського університету імені Бориса Грінченка, яка також є директором міжнародної студії «Майстерня Сонця». Дана премія присуджується автору найкращої роботи, у якій відроджені та трансформовані у сучасне ювелірні традиції Київської Русі. 

Премія науково-дослідного проекту «ЗОЛОТИЙ ГАМАЮН» впроваджена за сприянням фонду «Braterstwo» спільно з ТОВ «Київський міжнародний контрактовий ярмарок» та ТОВ «Центр виставочних технологій» в рамках Всеукраїнських конкурсів ескізів ювелірних виробів «Есть идея!» спеціалізованої міжнародної виставки Ювелірний Салон м. Одеса та Всеукраїнського конкурсу ескізів на кращий ювелірний дизайн спеціальної міжнародної виставки Ювелір Експо Україна у м. Києві.

00 copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy