Відкриття виставки «Я не чарівник, я тільки навчаюсь»

Відкриття виставки студентських робіт спеціальності «Дизайн»

«Я не чарівник, я тільки навчаюсь»

Тиждень кафедри образотворчого мистецтва та дизайну відкрився 15 квітня 2013р. виставкою робіт студентів-дизайнерів ІІ-ІV курсів. Вперше презентовані не підсумкові проекти (дипломні, курсові), а найкращі поточні навчальні завдання з дисциплін «Основи композиції і проектної графіки» та «Робота в матеріалах». Також серед представлених робіт – вдалі імпровізації студентів, створені під час виконання ректорських контрольних робіт та екзаменаційних завдань.

image002

Керівники завдань, викладачі кафедри – Васильківська О.І., Брюханова Г.В., Зайцева В.І., Крижанівський О.А., Руденченко А.А. запропонували глядачам цікаву «подорож» у світ проектної культури, починаючи від початкових експериментів з матеріалами – до проектів у реальному соціумі.

image004

Увагу глядачів привернули авторські творчі проекти студентів-бакалаврів, виконані поза навчальним процесом для реальних замовників – результат перетворення набутих знань та навичок в експериментальних лабораторіях Інституту мистецтв (оформлення інтер’єрів для урочистих подій, фотосесій та подіумів для фешн-показів). Поставлено точку відліку у формуванні школи дизайну Інституту мистецтв та майбутнього дизайну України для подальшого сміливого руху у простір світового дизайну.

image006
image008 image010
image012 image014
image016 image018
image020 image022