ГОСТЬОВА ЛЕКЦІЯ З ПРОГНОЗУВАННЯ МОДИ

04.03.23 відбулася гостьова онлайн-лекція з викладачкою Віденського Університету ім. Зигмунда Фройда пані Наталі Гампль (Natali Hampl) на тему «Одяг та його сила. Подорож до себе. Пауза». Пані Гампль викладає авторські курси з дисциплін «Психологія моди», «Квантова психологія моди», «Самопрогноз», «Самопізнання», протягом 10 років проводить дослідження і викладає у славнозвісному осередку модних інновацій – Istituto Marangoni (Італія, Мілан).

Гостьова лекція з Natali Hampl була організована в рамках освітньої програми «Прогнозування моди» за сприяння гаранта програми, к.т.н., доц. Л.М. Білякович, були запрошені всі бажаючі. Лекцію відвідали магістранти ОП «Прогнозування моди» та викладачі факультету образотворчого мистецтва і дизайну.

У своїх відгуках студенти висловили захоплення знаннями та професіоналізмом пані Natali Hampl, відкритими їм новими горизонтами квантової психології моди, яка надає унікальний інструментарій прогнозування моди і формує власну методологію. Майбутні прогнозисти моди визнали цю гостьову лекцію «справжнім подарунком» для їх подальших дипломних кваліфікаційних досліджень.